Energi när mörket faller

 

Nu när det bara blir mörkare och mörkare så kan man även börja känna av att man blir lite tröttare för var dag som går. Inte så konstigt när det ser ut som natt ute tidigare och tidigare, då ställer ju kroppen in sig på att snart gå och lägga sig. Jag har i alla fall märkt av att man inte är lika pigg så där när det börjar bli mörkare. Då är det extra jobbigt att gå ut i kylan och gå och träna. En sak som jag tycker har hjälpt mig väldigt bra med att få lite mer energi när mörkret faller är den här produkten:

Green Superfood Alkalising & Energizing, Raw plant-based nutrition

Varför jag gillar denna produkt är för att den är naturlig och ekologisk och innehåller så otroligt mycket bra saker. Alla superfoods man kan tänka sig typ. Den är också alkalisk för kroppen vilket är ett superplus!! Dessutom smakar den inte gräs som många andra liknande produkter!!

Detta är några av de superfoods som den innehåller:

Vetegräs, korngräs, alfalfa, spirulina, spenat, chlorella, broccoli. Energi i form av: yerba maté extrakt, matcha grönt te. Antioxidanter från: acai, maca, morot, rödbeta, hallon, nypon, ananas, acerola körsbär. Fiber från: linfröpulver, äppelpektinfiber, enzymer & pre- och probiotiskblandning, L. acidophilus, steviablad extrakt, naturliga aromer, citronsyra, pepparmynta, silica.

Så som ni kan se så är det här verkligen en superprodukt som jag absolut kan rekommendera!! Jag märker skillnad när jag tar en shot Green Superfood. Jag håller mig mycket piggare och jag håller mig inflammationsfri!

Här kan du köpa denna fantastiska produkt med 15% rabatt!!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer