Endorfin hög!

     
 

Att gå och träna är verkligen rena rama medicinen mot trötthet!

Jag jobbade natt natten mellan söndag och måndag och jag fick bara sova i 5 timmar. Till saken hör att jag redan låg på ett seriöst minus på sov kontot sedan förra veckans alla aktiviteter och natt jobb så när jag vaknade i dag så var jag verkligen en zombie. Jag kunde inte riktigt vaknade till och jag var tung i huvudet och kände mig nästan lite förkyld och jag hade dessutom ont i huvudet.

Men jag kunde ju inte banga träningen! Var bara tvungen att gå eftersom det inte blev lika mycket träning förra veckan som jag hade hoppats på. Jag var så trött att jag inte ens "orkade" ta mig en hutt Greens Superfoods som jag VET garanterat skulle ha gett mig den energin jag behövde, så trött var jag!

Men men, jag bestämde mig att gå och träna ändå. De första 10 minuterna var lite jobbiga och jag ångrade ett par gånger att jag hade pallrat mig i väg till gymet ändå men så helt plötsligt vände det och jag mådde bättre och bättre och jag blev piggare och piggare! Endorfinerna hade börjat parta i min kropp och efter träningen så rådde det ett fullt rejv party i min kropp! Den känslan asså!!

Obeskrivlig!!!!!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//
  • Alla

Gillar

Kommentarer