En typisk måndag

Asså idag började som en sån där typisk måndag som man bara önskade försvann. Trött som bara den. Läs zombie. Idag stod det spinning på schemat och alla 4 som brukar gå med mig på det passet bangade en efter en så där stod jag ensam kvar. Jag tyckte fett synd om mig själv!! 

Rent fysiskt orkade jag träna men luften hade som gått ur mig. Hade ingen lust, var trött och har mycket att göra idag, ja du vet ursäkterna började samlas på hög. Men jag satte på lite bra musik, började smått att försöka intala mig själv att jag klarar det här och helt plötsligt var det dags att antingen fly eller fäktas. Beslutet var tvunget att tas på sekunden och det var en riktigt bra låt på så jag blev lite mer på humör så jag sa ja och så slängde jag på mig kläderna och iväg med mig till gymet. Precis innan klassen skulle börja la jag upp den här bilden med denna text:

"It's Monday and I feel it in every fiber of my body but I don't have time to listen to that right now, I have goals to meet. It's spinning time. Let's do this!" 

Jag satt där på cykeln och fortsatte "the peptalk" med mig själv. Nu satt jag ju där så det var lika bra att ge gärnet. Under tiden jag spinnade började svetten lacka riktigt ordentligt och då blev jag bara gladare och gladare och kände att jag orkade mer och mer och energin återfann mig igen. Efter spinningpasset var jag tvungen att skriva en uppdatering på insta till samma bild. Jag skrev så här:


* UPDATE: After the spinning class, I'm now full of energy and ready to handle whatever comes my way. And THAT'S the reason you should never stay home even if you're not feeling it!"Och det är så sant. Hur trött man än är så får man tillbaka så mycket energi när man kämpar och krigar för sina mål. Det är ALLTID värt det!

En typisk måndag vändes till något bra! Nu heter inte denna måndag "en typisk måndag" längre utan nu har jag bytt namn på den och den heter: "A brand New Monday! A brand New beginning. Let's do this!!"

Gillar

Kommentarer