En självklarhet

Detta år tror jag var det första året jag gjorde ett aktivt val att inte avge något nyårslöfte.

Många år innan har man lovat guld och gröna skogar men som mest hållt löftet i ett par dagar och sen har man bara levt sitt liv vidare utan någon som helst tanke på vad man lovade dyrt och heligt.

På de senaste åren när jag återfann min passion för träning och en hälsosam livsstil har vikten av att avge ett nyårslöfte bleknat allt med åren till den punkten då jag i år kände att näe, varför ska jag lova något som jag redan håller på med. Helt onödigt att lova mig själv att fortsätta med denna livsstil, som om jag har något val att sluta och återgå till dåliga vanor typ?! Som om jag ville det??!!

Nej vet du vad, denna livsstil är en ren och skär självklarhet för mig nu för tiden och jag kan inte tänka mig något annat!

Klart jag kommer att synda ibland, man är ju bara människa men det är bara någon gång då och då och jag är stark nog att säga ifrån och älska mig själv tillräckligt mycket för att säga att nu är det nog!

Självklart dissar jag inte på någon annan som har avlagt ett löfte, snarare vill jag skicka all kraft och styrka till dig för att du ska nå dit du vill eller åstadkomma det du längtar till. More power to you!

Och med det önskar jag er alla kära läsare en underbar början på denna nya fräscha start på något som kan bli riktigt bra - år 2015 -
  • Alla

Gillar

Kommentarer