En sån underbar känsla att kunna orka mer!

 

I morse blev det 1 timmes härlig spinning och alltid när jag spinnar så brukar jag bli så filosofisk. Jag vet inte riktigt vad det beror på men det kanske är någon inbyggd grej för att orka hålla ut hela passet så då börjar jag tänka på något annat än på hur jobbigt det är.

Hur som helst så var jag så glad efter spinningen för de här 30 kilona som jag har lyckats gå ner har verkligen gjort enorm skillnad på hur mycket jag orkar att ge på träningen. Jag har alltid varit en sådan som ger mitt totala allt på träningen för delvis så vill jag ju att träningen ska ge resultat men jag har inte velat att folk ska tro att jag inte orkar hänga med bara för att jag är överviktig. Nej jag har alltid velat att folk ska se på mig och se att jag minsann också kan hänga på minst lika bra jag med. Sen kanske jag är död inombords men det är väl bara bra har jag tänkt, då har jag ju i alla fall gett mitt allt! Jag har varit livrädd att framstå som lat bara för att jag inte orkat hänga med så delvis därför har jag kört tills sista krutet blivit bränt. Delvis har jag också valt att se min övervikt på ett positivt sätt att om jag orkar hoppa runt minst lika bra som de smala ja då betyder det att jag har ganska bra ben muskler så det är klart att jag orkar typ.

Men som sagt så idag på spinningen så kom jag på mig själv att tänka på hur lätt mitt annars tyngsta brukade vara. Nu när jag vill ha typ 30 sekunders återhämtning så kan jag maska på vad som förr var mitt max! Spinning instruktörerna brukar alltid uppmuntra oss att ta ut de där sista 10% vi har att ge på de sista 2 låtarna men jag har kommit på mig själv på de senaste spinning passen att verkligen ge mitt allra sista typ varannan låt. Jag orkar helt plötsligt så mycket mer! Jag känner mig nästan oövervinnerlig. Ja, i alla fall stark som en oxe! Det är så kul! En sån underbar känsla att kunna orka mera! Skäl nummer #378 varför bära på övervikt är en dålig idé! ;)

Obligatorisk toa selfie på en lyckligare tjej med mer ork än någonsin förr iklädd sina favvo träningsbyxor från IcanIwill

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer