En räddare i nöden!

Jag är ingen kvarg fantast direkt men jag har lärt mig att faktiskt nästan riktigt gilla kvarg. Det har jag gjort för att dels så är det lätt tillgängligt, har bra med protein och är ett enkelt lätt mellanmål som jag också lätt kan ta med mig vart jag än går. En räddare i nöden ibland helt enkelt!

Däremot ser jag till att om jag väljer en kvarg med smak så får det bli endast den utan tillsatt socker för annars blir det lätt en sockerfälla som jag skrev om för ett tag sen. Just nu är mina två favoriter hallon och persika-passionsfrukt, de utan tillsatt socker förstås : )

Nä, nu ska jag faktiskt ta och smälla i mig en mini kvarg med lite müsli innan träningen : )

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer

halvvags
,
Har du provat citron/lime-smaken? Den är riktigt god. Skär gärna upp lite citrusfrukter och färsk ananas och toppa med den kvargen så har du ett supergott mellanmål/efterrätt 😊
juliefitness,
Åh det låter ju jättegott! Jag har faktiskt inte hittat just citron/lime smaken nånstans där jag bor. Jag vet att den finns men det kanske är så många som gillar den att den alltid är slut! Men tack för tipset i alla fall! Jag ska definitivt pröva det!
juliefitness.new.isilife.se