En räddare i nöden

Vi har haft mina svärföräldrar här i en vecka nu och det har inte alltid vart så lätt att komma på vad man ska laga för mat. Man vill ju briljera lite extra när dem är på besök men dem flesta kvällarna har jag inte haft så mycket ork för vi har haft många aktiviteter på dagarna. Då har verkligen Lönnebergas kycklingspett och olika korvar med goda smaker vart en räddare i nöden!! Den här gången provade jag både korvarna med smak av ... och dem med smak av ... Till det serverades även kycklingspetten med smak av koriander, lime och chili och dem var riktigt goda!! Jag brukar inte tycka om färdig kryddade köttprodukter men dem hör kycklingspetten var verkligen goda! Som om man hade kryddat dem själv!

Båda sorters korvarna var också supergoda men kycklingen var riktigt mumsig 👍🏼👍🏼
Till det serverades min favorit couscous med äpplen och russin. Här får ni receptet på couscousen

Vi försöker ju äta mer veganskt men det har inte vart så lätt nu när svärisarna har vart på besök men jag gillar att Lönnebergas korvar har 100% svensk köttråvara och har 80% kötthalt, förutom kycklingkorven som har 83%. Kycklingen är 100% svensk, främst från Blekinge, och märkt med den ”gula pippin” från Svensk Fågel. Så om man nu inte ska vara vegan någon dag så är det i alla fall ett bättre allternativ!
#lönneberga #dukaförfler @lonneberga.se #grilla #grillinspiration #inspiration #grillning #korvar #högkötthalt #kyckling #kycklingspett #matinspiration

Gillar

Kommentarer