En härlig måndag för en gångs skull

Det är inte alla måndagar man vaknar och bara tänker ”ja men vad härligt, en måndag!!” Men idag har jag äntligen en sån måndag 😊 Jag är ledig och jag var inget annat inplanerat på heeeeeela dagen förutom lite träning i kväll vilket jag då ändå ser fram emot!
Köket är dessutom nästan klart! Nu är det bara smådetaljer kvar som ett par lister och täcksidor som ska installeras och kranen och diskmaskinen förstås men det måste jag vänta tills VVS killen kommer och gör så just nu kan jag inte vara med effektiv än att njuta av solen för en gångs skull!! Har haft ett par hysteriskt intensiva veckor men nu börjar det ”lugna ner sig”. Ja vi ska bygga en altan nästa vecka hehe men det ser jag bara som kul! Jag får ju vara ute i solen medans jag bygger så det är ju helt ok för mig!
I helgen hade vi familje träff med endast de närmsta i familjen, alltså bara mina föräldrar, syskon och deras män och barn och ingifta. Tillsammans är vi alla 33 pers i den närmsta familjen!! Hör är lite bilder från våra tokigheter 😊

  • Alla

Gillar

Kommentarer