En god liten fru

 

Tänkte att det var dags att rekommendera en produkt som jag gillar:

Ni vet säkert vid det här laget att jag gillar bra mat utan artificiella tillsatser och sånt. Blev glatt överraskad över hur god det här proteinet från Star Nutrition faktiskt är!

Försökte vara en god liten fru i morse och se till att mannens protte var förbered åt han när han kom hem från gymet. Proteinet var med i mitt paket från Bodystore som jag fick i veckan och jag hade aldrig provat det innan så jag var ganska nyfiken på att få smaka det. Har hört mycket bra om det! Så i alla fall så fixade jag hubbyns protte och så smakade jag på det själv och jag blev glatt överraskad över hur gott det var! Det var vanilj smak men det var inte en vanilj smak som tog över utan den var riktigt god, len och jämn och precis lagom vaniljsmak. Har provat många andra vanilj proteiner förut och ibland är vanilj smaken bara för mycket eller smakar för fejk men eftersom det här proteinet inte har något artificiellt i det så smakade allt väldigt naturligt. Dessutom går det utmärkt att använda detta protein för att göra pannkakor och till andra bakverk!

Båda tummarna upp för detta protein!!

Vill ni läsa mer om alla bra fördelar med detta protein så hittar ni det här och passa på för just nu har dem rea på detta goda protein!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer