Dunder kombination för dina fötter

Ville bara ta någon minut för att skriva och berätta om en dunder kombination för dina fötter. Jag var och köpte nya sulor på InterSport idag. Jag skrev ju i ett inlägg för hundra år sedan om ett par sulor som man ska ha inne i skorna för extra support för fötterna. Dessa sulor fungerar utmärkt om man tex har hälsporre eller utslitna fettkuddar under hälarna eller ont i hålfoten.

Här nedan ser du en bild på båda sulorna, den till höger är den nya med ny teknik för bättre support och den till vänster är den gamla sulan:

Killen som sålde mig dessa sulor på Intersport berättade för mig att om man som i mitt fall tex har problem med utslitna fettkuddar under hälen så kan det läkas eller bli mycket bättre efter ett tags användande utav dessa sulor. Yeah right tänkte jag, nice försäljningstaktik men eftersom de hade 3 månaders öppet köp, på använda sulor t.o.m så slog jag till. Tänkte aldrig att mitt problem skulle bli bättre, bara att sulorna skulle underlätta min vardag och framförallt min träning men nu efter att jag använt sulorna i dryga 3 månader så måste jag faktiskt tippa haten av för dessa sulor och erkänna att de verkligen fungerar!! Mitt problem är mycket bättre idag!! Har knappt ens hälften så ont som jag hade innan. Dessutom är sulorna utrustade med en ny och ännu bättre teknik och ger ännu bättre support än de jag köpte innan. Se bilden

Tänk då också på att jag lagt till 15 kg i en viktväst som jag går pw med i 2 timmar 6 dagar i veckan! Självklart tror jag också att jag har mina Adidas Energy Boost 2 har en hel del att tacka för.

Däremot tror jag att kombinationen med dessa helt fantastiskt underbara skorna här ovan från Adidas (som verkligen ger dunder mycket support för fötterna) tillsammans med dessa sulor är hela nyckeln! En kombination jag verkligen kan rekommendera till alla men speciellt till er där ute som har problem med fötterna på något vis.

Tillsammans är de värda sin vikt i guld!!

    Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer