Dubbla träningspass

Ja det blev dubbla träningspass idag! Idag är en sån där dag som kag egentligen skulle ha behövt sova till 12 och sen gått och lägga mig kl 20! 

Jag jobbade i lördags natt och sen fick jag inte tillräckligt med sömn på söndag. Jag var ganska ok under söndag eftermiddag, inte allt för trött. Tröttheten kom idag istället. Det är alltid så, det kommer en dag efter att jag jobbat natt. 

Dessutom har jag haft tusen järn i elden idag. Upp i ottan, väcka ungar, se till att de klär på sig, äter, borstar tänderna, har med sig allt de behöver och att de kommer till klassrummet i tid. Sen snabbt hem för att tvätta, städa, käka och klä på mig för dagens första träningspass, spinning. Pust!

Ja men som sagt så blev det dubbla träningspass idag. Det skulle egentligen bara blivit ett pass men sen åkte jag på att jobba natt i natt och då betyder det att jag inte kan träna mitt tidiga tisdags träningspass buhuu. Åkte även på att jobba torsdag natt och då missar jag mitt tidiga fredags morgon pass! Först blev det ett spinning pass på lunchen och sen blev det ett vansinnigt tufft challenge pass 17.30

En liten selfie på toan för att övertala mig själv om att jag klarar det här jobbiga passet ;)

Jag är fast besluten att inte låta något komma emellan mig och mina mål och eftersom jag jobbar som vikarie så kan jag välja att ta eller att inte ta jobb pass. Jag såg att det fanns en möjlighet att köra två dubbla träningspass både idag och på lördag och på så sätt slipper jag missa någon träning denna vecka! Det var bara att klämma in det i mitt schema vare sig jag orkade eller inte. Har haft så mycket att göra idag och jag fick en chans att sitta ner när jag åt min lunch men annars har allt varit på helt hysteriskt på språng idag. Pust igen!! 

Förhoppningsvis får jag en lugn natt inatt och tillräckligt med sömn i morgon

Godnatt på er alla

Gillar

Kommentarer