Döden i vitögat

 

Äntligen är det måndag får jag väl säga. Fast hellre skulle jag vilja att veckorna råkade fastna på en lördag men men drömma går ju! Men jag är glad att det är måndag för det betyder ett mycket svettigt spinning pass för mig på lunchen idag. Sist jag tränade var just förra måndagen och samma spinningpass. Det spinninpasset kändes extra tungt och extra jobbigt. Det var som en nära döden upplevelse hela passet igenom. Nu så här i efterhand förstår jag varför. Inte nog med att jag fick min lingon vecka samma måndag kväll men sen på natten när jag satt på jobbet så fick jag även magsjuka.

Yes! Jag spydde på jobbet! Framför min manliga kollega! Som dessutom hjälpte mig att städa upp efter mig fast jag sa att jag klarar det själv, men han insisterade, snäll som han ju är men ändå, det var så pinsamt så jag ville dö!! Låg hela tisdagen och onsdagen i koma kändes det som och resterande veckan hade jag ungefär lika mycket kraft som ett strå gräs i en orkanvind!! Den här magsjukan torrlade all energi man någonsin hade haft. Jag var HELT slut!!! Det var jobbigt att andas till och med! Men nu är det en ny vecka och förhoppningsvis har jag återfått lite energi och ska kunna klara spinningen galant utan att behöva se döden i vitögat som förra veckan! Wish me luck please!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date(); var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000; document.write(''); // ]]>
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer