Död men lycklig!

  Vilken dag! SNÖ!!! Jag var inte riktigt redo för att vintern redan kommit!! Ok, det vara bara snöblandat regn men ändå! Jag tog mig ut i rusket och iväg till gymet för lite step och sen styrka! HHHWOOORAAAHHH!! (US Marine Militär hälsning) (Ja, jag vet inte vad det är för fel på mig idag men jag har känt mig lite som en US Marine soldat idag hehe)
 

Innan träningen laddade jag med min himmelska macka!! Nästan som den igår men denna gånge med lax istället för rökt kalkon skinka.

Gjord på:  
  Jag har ju fått MS och alla säger till mig att jag ska ta det lugnt när jag tränar men hur gör man det på en skala liksom!!! Jag kan bara inte! Jag har hustlat och grindat och vässat på att min beast mode ska komma ut när jag tränar. Funkar i de flesta fallen om jag inte är så där fruktansvärt trött eller nått men de dagar jag inte är det kan jag inte annat än att ge mitt allt när jag är på gymet liksom! Hur ska jag sätta lock på min beast mode när den vill komma ut?? Hur ska jag inte ge mitt allt när min tränare skriker lovord att jag kan det här, kämpa hårt, bara lite till, håll ut och ta ut det där sista 10 procenten!!!! Lydig som jag är gör jag det i 9 av 10 v fallen. Sure, tack vare min sketna MS så försämras min syn radikalt under träningen pga av att min kroppstemperatur stiger men det blir ju bättre så fort jag lugnar ner mig. Hmm, det är ett dilemma som jag kämpar med men tills jag vet bättre så tänker jag släppa loss monstret inom mig när han nu vill komma ut : )   Så här såg jag ut efter träningen när det var dags för strechen:  
 

DÖD men ack SÅ LYCKLIG!!!!!

      Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer