Det här ska nog gå bra!

Har precis anlänt till gymet för pass 1 av 3 😩😅🤪

Första passet är ett fruktansvärt tufft ATC med en massa styrka och kondition blandat i HIIT format. På det passet märker jag stor skillnad i både synliga muskler och hur mycket man orkar.

Sen står jag även uppskriven på ett spinning pass. Jättetungt det med för den instruktören ser till att man verkligen tar ut det sista man har. Funderar på att kanske hoppa det passet idag men samtidigt så är det ju så skönt efteråt

Sista men inte minsta passet är ett aerobic dance pass! Skitsvårt för instruktören är sån bra dansare och hans vision är tydligen att vi ska bli lika bra som han heheh good luck med det men det är så sjukt bra musik och så sjukt roligt!! Det känns som om man går på nattklubb där det är obligatoriskt att dansa typ! Det är 500-600 vääääldigt enkla och superroliga kalorier som man i te ens tänker på att man håller på att svettas ihjäl för det är så roligt!

Så ni förstår mitt dilemma! 3 roliga klasser efter varandra! Så vill man ju liksom gå men samtidigt är det väldigt jobbigt med 3 klasser. Så vi får väl se hur många klasser det blev i slutänden.

I min selfie tittar jag in i kameran. Ser ut som om jag letar efter orken för idag. Det gör jag också 😜


#träna #träning #gym #fit #fitness #fitnessblogg #nouwoutfit #byggamuskler #fettförbränning #atc #hiit #workout #nocco #nouw #gånerivikt #minviktminskning #viktminskningsblogg

Gillar

Kommentarer

sofieevelina
sofieevelina,
Heja dig!! 😃
nouw.com/sofieevelina
lovisabergquist
lovisabergquist,
Åååh så kul med aerobic dance!!
nouw.com/lovisabergquist