”Det är inte alla som är soldater”

Så sjukt glad att jag kom iväg och tränade idag! Egentligen var jag supertaggad inför bodypumpen men allt eftersom de började närma sig onsdag så började mina gym homies att droppa av som smör som smälter i solen och då blev man ju lite så där mindre sugen på att gå och träna själv. Har blivit allt för bortskämd nu för tiden med att ha flera vänner och familj som alltid är med på passen på gymet.

Min man påminde mig, när jag pratade med han i telefonen att ”det är inte alla som är soldater” som mig sa han. Det uttrycket han använde gjorde mig både väldigt glad och stolt över mig själv, han ser mig som en soldat i mitt krig mot fettet men samtidigt gjorde det mig faktiskt lite ledsen konstigt nog.

Ja, alla kanske inte är soldater?! Men jag vill ju att dem ska vara det! Varför är dem inte det? Varför vill dem inte nå sina mål lika mycket som mig? Ja, nä alla är ju olika. Jag måste helt enkelt acceptera det.

Med dem tankarna i sinnet drog jag mig ner till gymet och började lyfta. Tungt dessutom! Har jag väl pallat mig dit så ska det tränas ordentligt. Tankarna om att jag var en soldat låg fortfarande i mitt sinne och grydde och nån gång i mitten under passet så insåg jag det själv att ja banne mig jag ÄR faktiskt en soldat! En redig krigare! Jag krigar för mina mål och jag låter inte småsaker komma mellan. I’m dedicated! När jag kom till den insikten så gick resten av passet som en dans på rosor 😊 Så enkelt det egentligen kan vara bara man tänker positivt!

Här får ni en bild av mitt glada tryne efter passet som illustrerar hur glad jag var av att jag gick ändå

#träna #träning #tränahårt #träningsmotivation #gym #workoutmotivation #workout #fitness #fitnessblogg #fitnessmål #motivation #inspiration #träningsmotivation #bodypump #krigare #soldat #fettförbränning #byggamuskler #muskler #kroppen #hälsa

Gillar

Kommentarer

Carolin,
Du är en krigare! Jag hade lika lite lust igår, men när Mattias sa jag ska iaf träna - du får göra som du vill. Om han åker så åker jag tänkte jag och känslan efteråt är så skön!
carrosmat.wordpress..com
juliettestephen
juliettestephen,
Grymt där!!! Ja ibland behöver man bara lite pepp! Någon annan som vet om hur jobbigt det är men som bara genom en blick får en att känna sig stark. Vetskapen att nån annan vet att man kämpar! Ja, känslan efteråt är värt ALL möda!!!
nouw.com/juliettestephen