Det är det här som gör skillnad

Mantra Det är det här som gör skillnad, det är det här som gör skillnad. Ja, det var det här mantrat jag var tvungen att upprepa säkert tusen gånger i går. Orkade egentligen inte ens gå till gymet går kväll för att utföra typ hundra tusen knäböj och utfall. Vad var problemet? Jo, den här veckan har jag varit ganska trött. Jag har jobbat natt och så har jag inte sovit tillräckligt. Dagen efter jag jobbade natt då var jag uppe kl 05 på morgonen för att träna! På så sätt hann jag aldrig komma ikapp med sömnen. Därför har jag har vart en zombie både i tisdags och i går onsdag. Det kändes i tisdags morse på träningen att jag inte hade sovit ordentligt.

Igår kväll på bodypumpen däremot trodde jag att jag skulle dö! Det var sååå jobbigt. Mina muskler bara skrek! Jag försökte intala mig själv att det är ok, det bara känns så här för att jag är så trött, det är ok. Ingenting hjälpte! När vi gjorde knäböj var jag farligt nära att bara ge upp och lägga ner min 20 kg tunga stång. Försökte intala mig själv att det här ju faktiskt egentligen inte alls är så tungt. Jag brukade ju köra djupa knäböj när jag vägde över 50 kilo mer än vad jag gör idag så det här är ingenting typ. Men har man inte sovit tillräckligt så är det extra tungt ändå

Musklerna skrek

Jag var tvungen att upprepa mitt mantra hundra gånger när jag satt i den djupaste knänöjen och vi skulle gnugga 3 gånger längst ner 7 gånger! I mitt huvud skrek jag tillbaka till mina protesterande benmuskler: "Det är det här som gör skillnad, det är det här som gör skillnad".

Ja jag har alltid haft starka benmuskler men jag har på tok för mjuka innerlår för min smak. Förutom en bra kost och konditionsträning av olika slag försöker jag ta riktigt tungt och köra många rep när jag kör ben. Jag vill ha bort fettet och forma mina ben till något jag kan känna mig stolt över. För varje knäböj och varje utfall vi gjorde tänkte jag: "det här som gör skillnad". Det hjälpte faktiskt. Även fast musklerna skrek i ren pina, jag lovar, han som stog bredvid mig hörde säkert dem skrika, så hjälpte faktiskt mitt mantra mig att hålla ut. Man måste hitta dem där små grejerna som får en att hålla ut och orka:)

Jag hade på mig ett nytt linne från Adidas till träningen och jag försökte till och med att intala mig själv att jag ju inte kunde maska när jag försöker se lite cool ut i mitt nya träningslinne. Sjuka grejer som pågår i ens huvud när man försöker intala sig själv att man klarar något jobbigt hehehe

Gillar

Kommentarer