Den där känslan

   

Jag har gått ner över 40 kg. Jag gick ner ca 20 kg och sen stod det helt stilla i över 2 år. Vad jag än gjorde, tränade ihjäl mig, tränade inget alls, åt mer, åt knappt något, perfektade till mina macros med 4 olika PT som alla hade sin olika filosofier om hur jag skulle gå ner i vikt, well nothing worked!! Fettet rubbade inte på sig!! Jag vet med gott samvete att jag verkligen gjorde allt i min makt och andras att inte fuska med min diet och jag har inget att ångra men ändå så ville kroppen inte ge med sig.

Men till slut nu äntligen, efter en del till synes drastiska åtgärder som jag kommer att komma tillbaka till senare så har jag nu lyckats gå er 23 kg till och nu för första gången på dessa 43 kilon så känner jag att det nu verkligen börjar göra en större skillnad i min viktminskning. Visst, alla de andra kilona gjorde skillnad på kläderna och så men just nu den här veckan har jag märkt en mycket större skillnad. Som tex en stol som jag brukar sitta i. Mina höfter brukade alltid nudda kanten men i går fick jag som en uppenbarelse då jag helt plötsligt märkte att inte nog med att mina höfter inte nuddade kanterna men jag fick plats med mina armar mellan höfterna och kanten på stolen!! Den känslan asså!!! Den är obeskrivlig och alldeles underbar!!! Den ger mig den kraften jag behöver för att gå ner de resterande 20 kilona :)

Obligatorisk badrumsselfie

Så, fast än jag inte hade mina workout homies med mig idag på träningen så marscherade jag med bestämda steg till gymet förnyad med extra energi. Är det så här härligt efter ca 40 kg, hur härligt kommer det då inte att vara under mina sista 20!!

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer