Day off

Så igår var det invägning igen, minus - 1 kg på en vecka. Det går inte snabbt men det går i alla fall åt rätt håll så jag måste påminna mig själv att vara glad för det i alla fall. När jag har haft invägning brukar jag ta en ledig dag från både träning och strikt kost och igår hade vi planerat in en tjejkväll med käk på O'Learys och sen natt bowling.

Det var jättekul! Jag passade på att dricka en riktigt god mojito så att jag kunde bowla ännu bättre hehe

 

Idag har varit en sån där riktigt skön slappar dag. Har fått en del saker gjorda som hängde över mig men inte för mycket. Kände att jag verkligen behövde en återhämtningsdag. Nej inte från mojiton haha men jag har tränat riktigt hårt och jag behövde verkligen en break så det var skönt med lite ledig tid att återhämta sig på : )

Men i morgon börjar rutinerna igen och då blir det hårdkörning så att jag kan nå mitt nästa mål på minus 2 kilo : ) Wish me luck! : )

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer