Dagar av hysteri!

 

De senaste dagarna har vart helt hysteriska!!! Jag har haft supermycket jobb och extra aktiviteter som jag inte annars brukar ha och som på något sätt hamnat på mitt schema utan tillåtelse. Min träning har dessutom blivit lidande och det är inte ok!! (Very angry face)

Sen i 2 dagar har jag suttit på en urbota dödstråkig kurs på jobbet som mina chefer kom på att jag borde gå så här ca 6 år för sent. En intro kurs till mitt jobb jag arbetat på i redan 1 år på detta stället men med totalt 6 års erfarenhet från ett annat ställe också. Jag frågade om det var obligatoriskt att gå denna intro kurs med tanke på att jag nu jobbat i typ 6 år men till svar fick jag att "tja, det är ju bra för dokumentationen!" så duktig arbetare som jag är så gick jag på denna kurs som för övrigt hölls i två dagar i ett överhettat konferens rum! Det var sååå tråkigt och värmen gjorde så att man höll på att storkna! Men jag fick i alla fall betalt för dessa två dagar!

I tisdags, första dagen av kursen så ringde skolan och berättade att min yngsta son, 6 år, hade fått en sån där stor rund kinagunga full med ungar som gungade rakt på hans högra tinning och öga. De hade gått till sjuksyster och han var ok. När jag hämtade honom från skolan så såg han betydligt värre ut än vad fröken hade förklarat över telefonen! Så här såg han ut när jag hämtade honom:

Jag pratade med min syster som är sjuksköterska och hon förklarade att min andra systers son hade råkat ut för något liknande när han var ung och då hade han fått en spricka längs tinningen så jag borde nog åka upp till Astrid Lindgrens barnakut och kolla upp det ifall att. Så vi åkte upp dit vid 17.30 tiden i tisdags. Vi kom inte hem för ens 01.30 på natten!!! Så lång tid fick vi vänta för en röntgen!! Som tur var så var det ingen inre skada men jag skulle upp kl 06 på morgonen och sitta på den den urtråkiga kursen till 16.30 den dagen i det överhettade konferensrummet. Jag kämpade för mitt liv för att inte somna hela dagen! Dessvärre blev det en del godisbitar som slank ner i ett desperat försök att hålla mig vaken! Pust asså! Men nu är de hektiska dagarna över och jag jobbar inte för ens på måndag och tisdag natt! Ska bli skönt med en ledig helg!! Ska också bli skönt att äntligen få träna lite ikväll!!

Håll utkik lite senare idag för ett utlovat recept från Instagram på en supergod lammstek som ni kan göra i helgen!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer