Då kör vi måndag! Happy thoughts only!

Då kör vi måndag! Happy thoughts only! Jag brukar vara betydligt mer entusiastisk över måndagar än så här. Varför jag kämpar idag är för att jag har 2 jobbnätter framför mig. Eftersom jag har två mindre barn hemma så "får" jag inte sova lika länge som jag behöver. Till deras försvar så är dem faktiskt väldigt duktiga på att vara tysta. De kan fixa frukost själva också och jag ser också till att jag lägger fram någon lunch till dem så att dem kan ta när dem är hungriga.

Men som mamma känner man inte att man kan sova bort hela dagen när man har två mindre barn hemma. Jag får sånt dåligt samvete då plus att jag kan ändå inte sova efter en viss tid med vetskapen att dem har vart uppe så länge och jag bara sover. Så därför är jag inte lika entusiastisk inför denna måndag och tisdag. Vet att jag från och med tisdag kommer att vara en zombie i 2 dagar. Men men sånt är livet.

Då kör vi måndag! Happy thoughts only!

Ja jag försöker att ha happy thoughts only! Men ååååh det är så drygt att jobba natt. Fast jag ska egentligen inte klaga. Mitt jobb är sååå chill. Jag arbetar på ett äldreboende men för det mesta är det så lugnt på nätterna där att jag mest sitter och netflixar mig igenom hela natten lång. Det är bara jobbigt innan. Vetskapen att jag ska iväg och jobba istället för att ligga i min skona säng hehe ;)

Men jag har i alla fall något att se fram emot ikväll innan jobbet och det är ett sjukt tufft pass som heter challenge. Att jag får träna ikväll ger mig hopp om att jag ska överleva mina 2 jobbnätter ;) Jag vet, jag är lite dramatiskt men ja ja jag är väl inte latina förgäves eller hur. Drama kommer med paketet liksom. Men att träna innan jag går och jobbar hjälper mig faktiskt att hålla mig pigg och vaken under natten. Jag får så mycket energi att det är lättare att ta sig igenom natten vaken. Ja ja, jag ska inte tråka ut er med min drama men jag hoppas att ni också får lite energi när ni läst detta. Det finns fler där ute som kämpar mot måndagens negativa krafter.

Det bästa sättet att ge måndagen en käftsmäll är att ha positiva tankar så klara, färdiga, gå:

Då kör vi måndag! Happy thougts only!

Gillar

Kommentarer