Cushion for the pushing

Haha ja inte den pushingen som du tänker på men cushioning eller stöd/skydd för min häl där emot hehe : ) Cushion för när jag ska pusha min onda fot fram genom livet.

Ok jag sa sluta att prata i gåtor hehe. Jag var äntligen och köpte mig ett par sulor som man ska ha inne i skorna. Jag har tydligen inga "fettkuddar" kvar i min högra häl för de har blivit utslitna och då gör det väldans ont att gå!! Väldigt irriterande att dessa "fettkuddar" slitits ut på grund av mitt gympande och antal powerwalks och joggingar jag höll på med i somras för att bli av med fettet på magen och diverse andra ställen. Det som är ännu mer irriterande än att det gör så förbaskat ont att gå är att dessa "fettkuddar" kunde väl ha slitits ut på min mage och inte under min häl! Har liksom ingen nytta av för lite fett under hälen. Däremot har jag väldigt stor nytta av mindre fett på magen så jag är lite irriterad över det hehe men anyhoo här är en bild på mina nya hälar som jag kallar dem för.

Men de är i alla fall väldigt sköna att ha i skorna så jag kan varmt rekommendera dessa vare sig du har ont eller ej! Supersköna!
Inköpta på Intersport.

[caption id="attachment_188" align="aligncenter" width="980"]
Mina nya hälar : /[/caption]
  • Alla

Gillar

Kommentarer