CrossFit har gjort enorm skillnad

Jag har bara tränat crossfit kanske 7-8 ggr i mitt liv. En dag i veckan, kl 06 på torsdag mornar. 7-8 ggr i rad nu. Det låter ju inte speciellt mycket men oj vilken enorm skillnad det har gjort i min träning på vanliga gymet!!

När jag kör mina vanliga klasser som tex functional toning, bodypump, HIIT eller ATC så märker jag att jag orkar så mycket mer! Jag är fortfarande död efter passet och jag svettas som en gris men jag är inte lika död som jag var innan jag började med crossfit. Då var jag död PÅ RIKTIGT efter varje klass! Nu är jag bara så där lagom död (alltså fortfarande skit trött men inte fullt lika död som innan)

Trodde det här bara var jag som tyckte det. Kanske överdrev jag litegrann i mitt eget huvud så jag nämnde bara hur jag kände till mina andra crossfit kollegor som också går på samma vanliga gym som mig och alla instämde i hög stämma och i kör: ”Jaaaa det är stoooooor skillnad!!!!” Alla kände sig mycket starkare på gymet. Vad skönt, det var alltså inte bara jag som inbillade mig. Dessa få gånger med crossfit jag kört har alltså gjort en enorm skillnad på träningen min! Ingen jätteskillnad in kroppen än men om jag efter bara ca 7-8 pass crossfit känner mig så här stark, hur kommer jag inte känna då efter det 20 passet? Efter det 40 passet liksom!!

Nu kör jag bara som sagt på torsdagar men från och med nästa vecka ska vi även börja med att köra på måndag mornar! What can I say? I’m in L❤️VE 🥰🥰
__________________________________________________________
#crossfit #crossfitgirl #crossfitlove #crossfitgym #innovativecrossfit #love #gym #träna #träning #kärlek #kärlekförcrossfit #crossfitkärlek #hälsa #hälsosamt #nyttigt #antiinfammatoriskt #fys #motion #fettförbränning #benträning #nouwoutfit #nouw #fit #fitfam #fitness #byggamuskler #styrka #stark

Gillar

Kommentarer