Coolaste och lyxigaste bion ever!!

I går kväll var vi på bio och såg Wonderwoman. Men det var inte vilken bio som helst! Det var den coolaste oh lyxigaste bion jag någonsin vart på!!

Biograferna heter ipic movie theathers. När vi kom in i entrén till biosalongen möts vi av vad som ser ut som typ "the enchanted forest"! Inne där hade dem byggt upp som en skog eller tak av pinnar och där under kunde man sitta och äta mat

Det är svårt att förklara och bilderna blir inte så bra som i verkligheten. I alla fall. På nedervåningen finns det en bar och en super duper mysig restaurang med underbart vacker dekor och fantastiskt god mat! 

Bara toaletterna var så lyxiga där att jag var tvungen att ta kort på dem också ;) 

Sen åker man upp för en rulltrappa och där har vi självaste biosalongerna. Dem har en egen restaurang med bar och öppen stenugnspizza!!! 

Här får ni se bilder på självaste salongen 

Fåtöljer som känns lika sköna som sängar som man kan trycka på en knapp så fälls dem ner ända ner till liggande position om man så önskar. Även om du vill sitta upp kan du ändå ha benen upp helt. Man får också en kudde och en jätteskön fleece filt! 

På bordet mellan stolarna finns en knapp där man kan trycka för service så fort man vill ha något att äta eller dricka under filmen!!

Först kommer det en servitör och tar din dricks beställning. Vi valde champagne och mojitos! Why not liksom!!! Sen kom det en kille med popcorn påsar och man fick varsin påse gratis. Mitt i filmen beställde vi in Buffalo wing spring rolls. Bland det godaste jag har ätit!! 

Filmen tyckte jag var jättebra men jag blev helt blown away av denna extrema lyx på en biograf. Hur ska jag nu någonsin kunna gå på en vanlig bio igen?! 

Om ni någongång har vägarna förbi Florida så MÅSTE ni gå på en ipic film!!! För mer info, gå till Ipic movie theaters
  • Alla

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Woow!!!
Juliette
,
Ja det var en fantastisk upplevelse! Jag satt och log mig igenom hela filmen 😊