Color Run

Color Run i Stockholm

I dag är det åter dags för ett nytt lopp för mig att springa och den här gången är det Color run som jag ska springa. Loppet är på 5 km och utgår från Tantolunden

Jag är supertaggad och det mestadels för att jag ska få leka av mig lite med all färg. Jag skulle nog vara håret mer taggad om jag inte hade sån fruktansvärd träningsvärk!

Tränade ju två gryma och tuffa pass denna vecka. Vet inte vad jag tänkte med?! Tänkte väl som vanligt att jag är odödlig eller nått. "Jo, men att träna dem passen blir säkert jättebra! Jag har ju tränat i Florida så jag får nog inte så mycket träningsvärk!" Epic fail! Jag är tydligen odödlig för nu betalar jag priset av sjukt ond träningsvärk.

Hur ska jag orka springa 5 km??!! Jag har tagit två värktabletter så det blir säkert snart lite bättre. Något jag för övrigt är riktigt emot, att ta värktabletter för träningsvärk men vad gör man inte. Jag är lika stel som en pinne och minsta lilla rörelse känns som en kniv upp i låren. Men det här ska nog gå bra! Med lite (läs mycket) pwo från Isikost så kommer det här nog gå susen. Adrenalinet från loppet kommer säkert at ge mig extra energi och få mig att glömma träningsvärken också! Jag uppdaterar med mer bilder efter loppet!

Wish me luck!!

Gillar

Kommentarer