Chill onsdag

Dagen börjar strax innan kl 07 som vanligt (om jag inte tränar tidigare förstås) Upp med trötta ungar, se till att de klär på sig, äter frukost, borstar tänderna, har med sig allt som de ska ha med sig, mössar, vantar, nycklar och ja hysterin är på hög nivå innan kl 8. Men efter att jag lämnade ungarna på skolan så log jag väldigt njutningsfullt för mig själv. Jag var ledig idag och jag hade inget annat inplanerat än träningen i kväll. Sååå skönt! Vad skulle jag göra med all denna tid. Klockan var bara strax efter 8. Visserligen behövde jag göra en massa tråkiga saker här hemma som att städa, dammsuga, vattna blommorna, renovera och hur mycket annat som helst MEN det kunde jag ju göra sen. Jag bestämde mig för faktiskt gå och lägga mig en stund. Kröp ner i min sköna säng, kollade lite Netflix och sen lät jag mig själv somna så sött i 2 timmar. Ååhhh så ljuvligt det var. Här säger jag godnatt till världen

Vaknade till någon gång där efter 10, käkade lite frukost framför mer Netflix och tog det allmänt lugnt. Tänkte att idag är det dagen då jag börjar med projekt nr 3 här hemma. Sedan vi flyttade hit till huset så har ju renoverat ungarnas rum och gjort om ett våtrum till en walk-in-closet men sen har jag inte riktigt haft den mentala orken att fortsätta men idag så kom den plötsligt tillbaka och jag satt igång med att börja bred spackla vårt sovrum. Var innerligt trött på dessa tapeter med rosor på. Fy vale!

Men nu är det snart träning som står på schemat! Det ser jag verkligen fram emot!! Idag är det bodypump och jag känner verkligen att idag kommer jag ta i som bara den! Dem där armmusklerna, dem börjar synas bra nu och jag gillar det jag ser och jag vill ha meeeer!!!

  • Alla

Gillar

Kommentarer