Chicken little besegrade sin rädsla

Ja, chicken little är ett smeknamn jag fått av min man för många herrans år. Det var när jag först flyttade till USA och bodde där och allt var nytt och stort och läskigt och jag ibland ville att min man skulle fråga saker eller göra saker åt mig som jag egentligen själv skulle kunna klara av att göra väldigt bra själv.....om jag inte vore en sån "chicken little"! Sedan dess har det smeknamnet hängt med mig for good or worse hehe.

Hursomhelst så kände jag mig som en väldigt stor "chicken little" i morse. Jag ville gå och träna för, ja, jag älskar ju att träna men jag har ju precis påbörjat ett nytt träningsschema med periodisering och idag stod det ben på schemat. Jag vet inte varför men jag fick såna där känslor av att "nej, jag klarar inte av det, det är jobbigt, jag tycker det är pinsamt att visa upp min kropp på gymet och just speciellt de övningarna," bla, bla, bla....och det är just vad det var....bla, bla, bla och inget annat. Jag skrållade igenom min telefon och där hittade jag en bild som jag tyckte passade mig perfekt idag så jag la upp den på min Instagram (juljet heter jag där). Det här är bilden:

...... Och det intalade jag mig själv under frukosten i morse ...."If it doesn't challenge you, it doesn't change you" .... och jag vill ju ha change så då måste jag gå och träna, hur mycket det än tar i, hur pinsamt jag än tycker att det är och hur mycket "chicken little" jag var så då SKA jag bara gå och träna för jag VILL ha förändring så då ska jag ..... "make it burn" som det står. Ska jag gå igenom allt det, ja då ska jag minsann ta i så jag spricker så jag får valuta för det!

Och så här fruktansvärt pinsamt svettig så jag ut i håret efter mitt benpass (ett utav skälen jag tyckte det var så pinsamt att gå och träna ben, för jag blir så svettig.....vilket ju är bra men ändå!!) men jag är också grymt nöjd med dagens prestation och att denna "Chicken little besegrade sin rädsla"   [caption id="attachment_876" align="aligncenter" width="980"]
Pinsamt värre asså!!![/caption]     Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer