Challenge

Idag är det fredag och det betyder att vi återigen kliver up 05.00 för att hinna till gymet och träna ett pass som heter challenge! Och tro mig det passet är verkligen en challenge! Hjälp så hutlöst jobbigt det är men samtidigt så alldeles underbart! Passet innehåller en hel massa burpees, kettlebell swings fast med hantlar, tabata delar där man bl.a springer upp och ner på en step bräda som är på högsta, jämfota hopp över samma bräda, tusentals utfall (känns det som i alla fall), knäböj och en massa annat skoj (NOT) haha. Men även fast man håller på att dö så ger det en samtidigt någon slags inre kraft när man märker att man klarar av alla delmoment och när man märker att man klarar av dem så mycket lättare än förut! Jag älskar challenge passen! Eller för att vara helt ärlig så är det nog mer som en hat kärlek. Can't live with it, can't live without it typ ;)

Här är några av mina träningshomies på challenge passet i morse:

Det blev även ett spinningpass på lunchen. Kände att jag hade orken idag för två pass så då får man passa på att köra medans man orkar. I morgon bitti är det först functional toning som står på schemat, ett annat pass som är ganska likt challenge passet och direkt efter det blir det även ett step pass i 1 timme. Sen känns det som om jag har gjort mitt för denna vecka! ;) Men som sagt så måste man passa på medans man kan, har tid och ork. Nästa vecka missar jag två pass. På måndag ska jag stå och dela ut Goodiebags för Isikost vid Sats på Stureplan och sen jobbar jag natt så då missar jag tisdagens pass också så då gäller det att ta igen lite, en vecka innan :)

Nä, gott folk, nu ska jag duscha och skynda mig att klämma in lite Netflix innan jag ska iväg och jobba kväll. Kram på er

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Åh vad roligt! Nästa fredag kommer jag!
Juliette
,
Åh vad kul! Då ses vi då!!