Cardio Queen

Det har vart mycket sista veckan! Ungarna har vart sjuka med scharlakarnsfeber och det blev besök till doktorn för dem och inte lika mycket sömn för mamma som hon behöver! Sen har jag själv vart hos min doktor och fått besked om vilken medicin jag ska ta för min MS. Den verkar helt ok. De enda bieffekterna är att man blir lite röd i ansiktet ca 2 timmar efter att man tagit dem men det går även på ca 20 min så det verkar lovande. Har bara tagit dem i 2 dagars så vi får väl se hur det går.

Jag opererade ju mig för ca 2 veckor sedan. Bråck i magen ju. Det läker på fint! Hela förra veckan kunde jag faktiskt gå ut och gå långpromenader, eller nja en timme i alla fall, men det är jag nöjd med bara en vecka efter operation. I går var jag faktiskt och tränade step! Det var bara 30 min step men jag kände att det räckte för att prova mig fram och se om jag klarar av det och det gick faktiskt jättebra. Jag var försiktigt men jag tog ändå i och jag vara hög och på moln efteråt av lycka för att jag äntligen fick gå och träna på gymet!!!

Än får jag inte lyfta några vikter och det har mig som klättrandes på väggar men nu är det kanske bara två veckor innan jag kan börja lyfta igen, förhoppningsvis. Så tills dess får jag väl vara en cardio queen tyvärr men bättre något än inget :/ :)

 

Här på bilden är jag, överlycklig i en obligatorisk bathroom selfie i en konstig och väldans slarvig hästsvans men äsh vem bryr sig, JAG ÄR PÅ GYMET IGEN!!!!! Jag var lyckan personifierad!!!!

Nu medans jag har vart tvungen att vila a.k.a haft mer tid övers till annat så har jag faktiskt provat en del recept på hälsosamma godsaker att käka på. Bl.a har jag gjort en egen hälsosam granola och ett gott havrebröd. Uppdatering med recept och bilder kommer inom kort!

Jo just det, i lördags var jag ju och såg Flashdance! Det var riktigt kul faktiskt. Blev bjuden av ett gäng tjejer och kvällen startade med god mat på Mamas & Tapas på Scheelegatan och sen gick vi vidare till China teatern för lite flashback till man var liten på Flashdance! Alla skådespelare var fenomenalt duktiga och vilka röster de har!!! Kan verkligen rekommendera den musikalen!!

 
 

Nej, nu ska jag gå och svänga ihop nått gott i köket! Kram

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

//
  • Alla

Gillar

Kommentarer