Bruten fingertopp!!!

Jo som om slitningar i vadmuskeln och helt utslitna senor och ligament i min högerfot inte vore nog så har jag nu också lyckats lägga till med en fraktur i mitt vänstra pekfinger!!!!!!!!!!

Jag hade jätte bråttom till ett spinning pass och sedan skulle jag köra styrka. Jag hade bilen för att jag hade precis skjutsat min mamma till sjukhuset för en rutinkoll eftersom hon precis har opererat sitt knä. Jag skulle parkera bilen i garaget intill gymet så att min man som jobbar där i närheten kunde åka och hämta henne på hans lunch så att jag skulle hinna till träningen i tid. Så jag köper en parkeringsbiljett och så lägger jag den i framrutan av bilen och på något väldigt konstigt sätt så råkar mitt finger fastna i bil dörren som jag drämmer till med alla mina krafter!

Jag tittar på mitt finger och jag antar att det är den totala chocken som får mig att inte riktigt inse att det är mitt finger som sitter fast i dörren. Jag tittar bara på fingret och tänker "vad är det"?? Så jag försöker dra ut fingret men det sitter ju fast. Jag tittar igen och fattar fortfarande ingenting så jag försöker dr ut fingret igen men det sitter ju FAST!!! Då börjar paniken rusa i mig när jag till slut börjar inse att holy shiiiiit det är mitt finger som sitter fast i bildörren!!!!! Så jag öppnar dörren och tar ut mitt finger och blodet bara sprutar överallt och smärtan börjar nu ge sig till känna! Jag försöker ring min man och min mamma men det finns ingen teckning. Jag är ju på tredje våningen under jord i garaget. Så där står jag med tårarna i halsen, sätter mig i bilen och försöker navigera ut bilen ur garagets super trånga passager medans blodet rinner och jag har så ont att jag knappt kan andas. Det roligare är att under all denna panik och tårar och blod så tänker jag bara "men skit nu missar jag spinning passet. Hoppas att jag i alla fall kan gå på spinningen i kväll"! Det kallar jag dedication!!

I alla fall. Iväg till akuten och efter många om och moment där så visade det sig att det blev en spricka i skelettet på fingerspetsen så jag får bära en plast skena i två veckor ungefär, tills det har läkt ihop. Asså jag orkar inte med fler motgångar! Men jag ger mig helt enkelt inte. Jag vilar mig nu resten av denna vecka men nästa vecka tänker jag gå till gymet ändå. Jag kan alltid göra squats och ben och jag kan ju lyfta med höger i alla fall så jag får väl i värsta fall köra tungt på höger arm och lite lättare på vänster arm så att inte blodet pumpar ut i mitt lilla stackars finger allt för mycket. Men till gymet ska jag och där med basta!!!

 

[caption id="attachment_41" align="aligncenter" width="784"]
Somebody please shoot me!!![/caption]
  • Alla

Gillar

Kommentarer