Bra start på veckan

Ja jag har i alla fall fått en bra start på veckan! Igår blev det ett spinningpass till och eftersom jag tävlar lite med mig själv så brända jag ganska mycket kalorier. När jag kom hem så hade jag ganska mycket på min tallrik så att säga. Tvätt skulle tvättas och vikas, huset storstädas dels för att det verkligen behövde och dels för att jag skalle få besök senare. Jag passade även på att foga runt pärlspont listen i kontoret så att vi kan få det färdigt innan vitrinskåpet kommer på fredag! Allt detta brände en massa kalorier!

Men vad som brände lika mycket som träningen var att gräva ett gigantiskt hål i marken för att få ner en gigantiskt buske i hålet! Var på Zetas Trådgård i lördags och köpte ett sjukt stort Thuja klot som jag gått och suktat efter. Där jag ville plantera det finns det en massa gigantiska stenbumlingar som dem använde som utfyllnad när de höjde en del av vår tomt på framsidan. Ägaren innan hade gjort det. Sen hade de fyllt på med jord och sen större små sten.

Med andra ord, vill plantera något där så måste du själv agera grävskopa!! Ja för vi har inte råd att hyra en grävskopa så fort vi behöver plantera något. Då är det bara att koppla på hulken krafterna och slita de förbaskade stenarna (läs mindre berg) upp ur marken själv med ren rå styrka och en hel del j- %/(%§ anamma! Men till slut efter mycket svett och pustandes så fick vi i alla fall ur de flesta stenbumlingarna! I alla fall tillräckligt för att få i 10 säckar jord á 40 liter styck och den här gigantiska klot thuja busken. Men nu är den i marken och jag är lyckligare än a pig in mud (en gris i lerbad)!

Gårdagens brända kalorier blev: (drumroll) 1156!!! Wihooooo!!

I morse var det dags för min sedvanliga tisdagsmorgon. Det innebär att jag tyvärr måste kliva upp senast kl 05.15 för att hinna med en step klass varvat med styrketräning som börjar på gymet kl 06.15. Något mör i kroppen från gårdagens grävande klev jag upp och gjorde det jag skulle. Bäst att ta en selfie på toan ifall jag blir för trött och inte kommer ihåg att jag var där och tränade ;) Satte på mig mitt "girl boss" linne från Under Armour idag. Kändes i morse kl 05.15 när alarmet ringde att jag behövde påminna mig och att jag är en boss över mina resultat så iväg till gymet skulle jag om jag ville ha resultat! Bra med motivationskläder va!!

Hittills har jag bränt 519 kalorier men dagen är inte över än. Idag ska jag klippa gräs, plantera ett päronträd som jag råkade köpa i all hast. Hallå det var ju bara halva priset ju! Var liksom tvungen att passa på! Och sen ska jag faktiskt ut i skogen och leta efter svampar. Hoppas vi har bättre lycka denna gång!

När jag kommer hem måste jag spackla och måla pärlsponten i kontoret. Kontoret måste ju blir färdigställt innan fredag då ska vi åka och hämta vitrinskåpet som vi beställt. Jag vill ha kontoret helt färdig renoverat tills dess. Ja, just det ja! Innan jag går och lägger mig ska jag också lyckas installera en Velux mörkläggningsrullgardin i ett snedfönster också! Yeah wish me luck please med allt som ska göras idag! Jag kommer i alla fall att ha bränt sjukt många kalorier i dag med! Vila får jag göra........eh.........en annan dag!

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Asså vad du har kört hårt! All cred till dig. Själv slet jag på gymmet imorse och det känns kan jag lova! You go girl!
Juliette
,
Haha tack så mycket!! Det är så kul att tävla med sig själv när man har en pulsklocka! Försöker alltid göra lite bättre än vad jag gjorde senaste träningen. Men du är ju grym du med!! Du kämpar på och resultats syns!! You go you too!