Bra start på dagen

Dagen började med att alarmet på telefonen ringde kl 05.00! Det var dags att kliva upp och träna 🏋🏽‍♀️ Det blev ett pass med step och sen styrketräning, biceps, triceps och axlar. När jag vaknade så var jag såååå über hungrig och jag var så sugen på en enkel hederlig havregrynsgröt without all the fuss. Bara havregryn, vatten och salt. Nothing more, nothing less. En liten klick sylt på och sen havremjölk till det. Det gav mig all den energi jag behövde för att orka träna så tidigt. Ibland är det enklaste det godaste!

Idag är jag ledig så det fick bli fredagsmys på en tisdag 😊 Efter träningen fick jag sån lust att bada ett varmt härligt bubbelbad 🛁 och bara njuta med lite lugna favoriter medans jag låg i badet.

Idag är en sån där dag då jag tar tag i allt sånt som jag annars inte har tid med att göra som att organisera alla viktiga papper som bara slängts ner i lådor lite här och var alla och sätta in dem i ”viktiga papper” pärmen. Det känns så skönt att få det gjort. En sak till jag kan bocka av på min fiktiva måste göra lista som jag har i huvudet. Aaaaah sån skön känsla!

Nä nu är rasten slut och nu måste jag fortsätta med all papper här
#träna #träning #fredagsmys #gym #fitness #organisera #bubbelbad #bada #badabadkar #styrketräning #step #konditionsträning #kondition #konditionspass #muskler #armar #triceps #axlar

Gillar

Kommentarer