Bra mat på nattjobbet

Jag jobbar endast nätter och det är ju inte så bra att äta på natten men när man jobbar men jobbar man i 10 timmar så måste man äta någonting. Jag tycker om att ha med mig olika sallader för det är både hälsosamt och fräscht men man blir också ganska mätt och håller sig i ett par timmar med en sallad med mycket fibrer i som tex rödkål, vitkål, en massa groddar, broccoli etc.

Men det är inte alltid tiden tillåter mig att stå och fixa till värsta igenom tänkta salladen till jobbet och då har jag en annan bra lösning som jag brukar ta till och det är dessa underbart goda Rawbite Bars från Bodystore. Min stora favorit är den i peanut (jordnöt) smak! Yummi vad gott säger jag bara. Den håller mig mätt och den dödar sötsuget! Kan det bli bättre?!

Så här står det på Bodystores sida:

"Raw Bite Jordnöt är gjord av 100 procent naturliga, ekologiska och raw-ingredienser. Den är dessutom glutenfri och har inget tillsatt socker. Men trots att den är rakt igenom nyttig, smakar den otroligt bra. Ha i väskan eller efter träning när blodsockret närmar sig de lägre nivåerna."

Och jag instämmer till 100% ;)

Gillar

Kommentarer