Bra bakterier för magen

Bra bakterier för magen

Som buzzador har jag nu fått prova Provivas röd grapefrukt juice med extra bra bakterier för magen. Om jag ska bra riktigt ärlig så var jag väldigt skeptisk innan jag tog min första klunk. Vågade knappt ta klunken för även om jag gillar röd grapefrukt smaken så trodde jag, eller anade jag att den här drickan säkert inte skulle vara något jag gillade. Typ åt drick yoghurt hållet.

Plus

Jag blev riktigt förvånad när jag hällde upp drickan i ett glas och det var med som en juice konsistens. Det smakade också som en helt vanlig röd grapefrukt juice! Ännu mer förvånad blev jag när jag dessutom tyckte om smaken och konsistensen!! Stor tumme upp till att provivas red grapefrukt juice också är bra för magen med dess miljontals nyttiga bakterier som vi människor behöver. Jag blir extra glad när jag kan få i mig nyttiga bakterier på ett smakrikt sätt

Minus

Det enda minus jag kan komma på är att den har 9 gram socker per dl vilket jag tycker är lite för mycket. Jag och många andra likasinnade hälsofreaks som är vana av att inte behöva ha allt så sött skulle nog kunna tänka oss och skulle uppskatta av att ha en version av Provivas röd grapefrukt med mindre socker i. Då skulle juicen vara fulländad!

  • Alla

Gillar

Kommentarer