Bortskämd

Jag är bortskämd. Riktigt bortskämd! Ja det är inte riktigt som det låter. Det är inte så att jag får allt jag pekar på. I wish! Trust me! Nä den bortskämdast jag pratar om är att slippa gå ensam till gymet!

I många år var jag ensam på gymet. Jag knegade på ensam dag in och dag ut men tillslut fick jag med mig både familjemedlemmar och andra goda vänner. Jag är så bortskämd att jag faktiskt har ett, vad jag tycker är ett relativt stort nätverk av gym homies som är med mig vid nästan varje träning i varierat antal. Totalt 6 familjemedlemmar och minst 4 riktigt nära vänner.

Men idag är jag ensam på gymet! Japp, ibland händer det och det är inge kul! Nu när jag har blivit så bortskämd med att alltid ha någon där att träna med så är det extra jobbigt de dagar då det bara är jag. Men jag kan inte hjälpa att ändå känna mig ensam. Det är ganska synd om mig faktiskt! 😔 Jag känner mig som den där låten med Akon, 🎼Lonely, oh so lonelyyyy🎼

Men vad ska man göra?! De e bara att snöra på gympa dojjerna, hälla i sig en Nocco och sätta på gangster rap i hörlurarna så man får lite attityd 💪🏽 och lyfter dem där vikterna extra bra. Nä nu är det dags att sätta i gång här. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer