Bodypump 103

Idag hade jag egentligen en helt ledig dag. Skulle jobba nu på natten men under dagen hade jag inget planerat. Allt är städat hemma också så det skulle bli en sån där härlig Netflix and chill lill lördag kind of day, fram tills träning och nattjobb i alla fall.

Men sen så ville min systerdotter att jag skulle följa med henne ut i skogen och leta efter svamp. Jag var egentlige inte det minsta på humör för jag hade typ gjort slut med hoppet om att hitta nån svamp i år. Den enda svamp jag har hittat är i mataffären!! Men men, jag drog på mig mina gummistövlar och begav mig ut i skogen igen. Tänkte bara vara ute i typ 30-60 min max. Inte en minut till. Jag ville hem till min Netflix liksom! Men idag vände min tur! Vi hittade sjukt mycket höstkantareller!!! Min korg blev så full att jag var tvungen att lägga en massa svamp i min regnjacka!!

Det var så kul med all svamp att vi bara inte kunde slita oss från skogen. Vart vi än tittade hittade vi mer svamp! Så istället för att vara ute i 30 minuter var vi ute och gick i skogen i flera timmar. Sjukt mycket knäböj blev det också! ;) Det tog mig över 2 timmar att bara rensa svampen. Nu är hela mitt kök fullt med plåtar med svamp på!

Anyhoo, vid det här laget var jag supertrött!! En efter en så bangade alla mina tränings homies dessutom mig också :( Jag skulle få gå själv på träningen. Jag har vart lite bortskämd när det gäller att ha träningshomies. När jag började träna på allvar för ett par år sedan var jag alltid själv. Ingen annan tränade med mig men nu har jag lyckats få med mig en hel del vänner och familj så jag har blivit lite bortskämd när det gäller träningen. I alla fall så droppade alla mina träningshomies som flugor idag så det var jag och den nya bodypump 103 releasen som skulle ha dejt. Jag ville verkligen INTE, med stora bokstäver, gå och träna men jag drog i mig en dubbel dos av energi i form av pwo från Isikost och så gick jag ändå. Den nya bodypump 103 releasen var BRUTAL! Brutal på ett bra sätt! Jag vet med all säkerhet att jag inte kommer att kunna gå i morgon! Om ni inte har provat på den nya bodypump 103 så rekommenderar jag starkt att ni gör det! Jag ska inte säga något om upplägget. Kan hända att jag skrämmer bort er från den nya bodypump 103 då ;) Under passet så skrek verkligen mina muskler och jag kommer att vara sjukt förvånad om jag inte ser ut som Hulken om 6 månader!

Det här är den bästa bodypump releasen så far!! By far!

Gillar

Kommentarer