Bloggträff med Isikost teamet

En spännande bloggträff med Isikost teamet i lördags

Det var som en kick off för bloggteamet. Det var ett härligt möte där vi fick reda på att det kommer att bli en hel del spännande nyheter som kommer att hända framöver. Bl.a. många nya spännande kosttillskott som har och kommer att tas fram. Många utav dem är helt vegan vänliga och många helt unika i världen i sitt slag. Mer info om det kommer snart!

Det känns i alla fall väldigt bra att få tillhöra ett team vars kosttillskott man verkligen kan stå för och tror på. Det är lätt att stå bakom ett kosttillskott som man vet håller en extremt hög standard och kvalitet på produkterna. Det känns också extra bra att man känner till teamet som står bakom dessa produkter och skapar dem. Det känns väldigt tryggt! Dessutom är alla produkter närproducerade i Årsta i Stockholm i rena fina lokaler. Isikost står för världens enklaste hälsa och det stämmer faktiskt. Det är enkelt, utan onödiga tillsatser, produkterna är av toppkvalitet och man vet exakt vad man stoppar i sig.

Sammanstrålningen

Ja, hela teamet sammanstrålade i Årsta där Isikost har sina lokaler. Dagen började med att vi alla åt en god lunch tillsammans och diskuterade den mycket spännande framtiden som både Isikost och vi bloggare står inför. Sen drog vi vidare för lite "fri tid" till Nacka Forum och där fick vi lite tid för en fika tillsammans alla bloggare där vi kund lära känna varandra ännu bättre

Middag

Sen var det dags att dra sig ner till Nacka strand till Restaurang J där vi sammanslöt med Dean och Malin, de två huvudpersonerna bakom Isikost. Där fick vi njuta av en alldeles underbar middag i en underbart vacker restaurang med vattnet precis utanför. Restaurangen var inredd i marin stil, lite New England stil så där som jag bara älskar! Lite extra romantiskt var det när de stora färjorna smög sig förbi precis utanför fönstret på restaurangen.

Efter restaurangen blev det mys i sofforna i hotellets lounge och en god drink till det. Det blev också flera trevliga konversationer och bland allt detta trevliga prat så kan det även ha hänt att jag har "råkat" lova att vara en utav dem ur Isikost teamet som kommer att vara med och köra Tough Viking racet den 13 maj!!! Oh boy, vad har jag nu gett mig in på!! Men men, mer om det en annan dag

Sammanfattning

Ja det var verkligen en lyckad bloggträff med Isikost teamet och jag ser fram emot fler sådana event! Ser även fram emot alla de spännande nyheterna som komma skall och så fort det är dags så kommer jag att uppdatera er här på bloggen. Hoppas ni alla får en bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer