Blessed

Ja det är precis så jag känner mig, blessed, helt totalt välsignad av att ha en sådan underbar man som jag har. För 14 år sedan, i går, sa jag "I DO" i varma sköna Florida och det ville vi fira med pompa och ståt! Min man överraskade mig med att hyra Engelbrekt sviten på Elite Plaza Hotell i Stockholm. Det var superhäftigt! Här är några bilder på den:

Det var riktigt lyxigt! Visste knappt vad jag skulle göra med mig själv! :) Dagen började perfekt med ett skummigt bubbelbad i det häftiga badkaret på hotellet och till det, självklart, skumpa!!
Sen frågade han mig vad jag hade lust att göra i stan och jag sa att: "Tja, since I'm a woman I wouldn't mind to shop til' I drop!" :) och det var precis det jag fick göra! Han bar alla mina kassar hela dagen och han var sååååå tålmodig när jag sprang mellan butikerna och han drog ut kortet varje gång jag hittat något jag ville köpa! Efter shoppingrundan överraskade han mig med en massage på Axelssons Spa. Det var min första riktiga professionella massage och det var alldeles uuuuunderbart! Inte nog med det!!!! Dessutom gav han mig en massage för varje månad hela 2015!!!!!!!!!!! Say whaaaat!!!! Do I love him or do I love him!!!!!

Efter det gick vi till NK och han drog in mig i någon väsk affär och där överraskade han mig med en helt sprillans ny Michel Kors väska!!!! Jag var redan i himlen för allt han gett mig denna speciella dag men nu var jag på väg upp i universum!! Tror jag är där fortfarande faktiskt!! Kvällen avslutade vi på restaurang Prinsen på Mäster Samuelsgatan med en uuuunderbart god hängmörad entrecot!! Sen tog vi en romantisk liten promenad längs Strandvägen för att avsluta festiviteterna!

Jag älskar dig min kära man! Even when we had absolutely nothing to our name, you always managed to spoil me and make me feel like a million dollars. You have the greatest sweetest heart and you are the best thing that has ever happen to me. If we only get the time we have gotten together I would have still gotten all the happiness and love to last a lifetime! YOU are the blessing in my life. Love you for all eternity!! / wifey
  • Alla

Gillar

Kommentarer