Black Friday!!

 

Sitter här på jobbet och ska jobba en natt till. Jag sitter på en ganska lugn avdelning så inatt så fort klockan slår 00.00 ska jag börja Black Friday shoppa lite. Förra året hängde jag inte riktigt med i svängarna men i år har jag sparat pengar så nu ska jag passa på att införskaffa lite efterlängtade varor till ett rabatterat pris. Varför betala mer än vad man behöver liksom!!!

Bla. ska jag besöka Bodystore.com och handla lite hälsoprodukter eftersom dem har 15% rabatt på nästan allt

Har även sett en del snygga grejer på Ellos till både mig och hemmet som jag gått och suktat på. Vet att de tex. har 30% rabatt på dyraste varan + fri frakt om man anger denna ko 325405

Behöver även handla lite kosttillskott och träningskläder på Gymgrossiten och det vill jag inte betala mer för än vad jag behöver så jag passar på att slå till i natt på det!

Ett annat bra skäl till att jag jobbar natt i natt är ju att jag hinner köpa allt jag vill ha innan det tar slut. Det känns som om det är stor risk att saker tar slut fort även online och jag vill helst slippa scenariot nedan så jag är faktiskt ganska glad att jag jobbar i natt ändå moahaha ;)

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer