Better sore than sorry

I går kväll skulle jag egentligen ha tränat ett bodypump pass men det hade blivit inställt och ersatt med ett functional toning pass med min favorit instruktör så det är klart jag skulle dit. Extra kul var det också att så många ur min familj och mina privata vänner var på det passet plus alla från gymet som brukar gå på alla klasser med mig också. Det kändes extra kul!

Extra kul var det också att rocka mitt nya snygga black on black linne från IcanIwill :)

Har inte kört functional toning på ett säkert 2 månader så jag visste att det här kommer att sluta med en träningsvärk som heter duga. Som vanligt var passet über jobbigt men ack så kul! Fast jag lider mig genom hela passet för att det är så jobbigt, så är ändå mina endorfiner på sådan hög nivå att jag bara inte kan sluta le, jag är fullkomligt lycklig när jag tar ut mig som värst. Det är bara för underbart den där känslan och det är just den känslan som får mig att komma tillbaka för mer, även som nu när jag knappt kan röra mig. För varje minut som går så gör det bara ondare och ondare i varenda muskel som finns i hela kroppen, tydligen i muskler som jag inte ens visste att jag hade men nu är jag väl medveten om dem! Oh yes, dem finns och dem gör oooooont!!

Men det är ju så där med träningsvärk att fast man hatar det så älskar man det också! Då vet man att man tränat ordentligt. Better sore than sorry, eller hur!! Just därför ska jag även bege mig till gymet ikväll, torsdagar är annars min lediga dag från träning och det ska jag göra för att samma instruktör har ju hoppat in vickar på en step klass ikväll också. Ja men det är klart, då måste man ju bara gå!! Jag får belöna mig själv ikväll med ett skönt varmt bubbelbad med epson salt i som mjukar upp onda muskler. Precis vad jag behöver!

Ps. En klass som funcional toning är ett pass som passar utmärkt för det jag skrev i blogginlägget igår om att träning gör en smart därför att det är en suverän kombination av styrka och flås allt i ett pass! Just sayin'!

  • Alla

Gillar

Kommentarer