Bästa torrschampot

 

Ja i alla fall enligt mig! Jag har provat hur många torrschampon som helst och många är bra men den här tycker jag är bäst!

Apoliva Styling Power. Jag tycker om att Uppliva har tänkt på oss brunetter och gjort ett torrschampo som är något pigmenterat, vilket gör att mörk- och brunhåriga slipper vitpudret hår (det finns även opigmenterat för blondiner). Men jag gillar den även för att den är oparfymerad. Många torrschampon har en ganska stark doft och då är jag inte ens känslig för starka dofter men ibland kan en del parfymerade torrschampon vara just så parfymerade att man bara känner lukten av torrschampot hela dagen. Man kanske vill lukta som den parfymen eller bodysrpayen man valt för dagen och inte som ett torrschampo liksom ;)

Dessutom tycker jag också att den ger en riktigt bra stadga och extra volym i håret. Ibland har jag använt torrschampot fast jag har nytvättat hår bara för att håret inte ska bli så platt och så blir håret fräscht med en matt finish. För mig är just det här torrschampot ett måste att alltid ha hemma. Kan inte leva utan det och jag tänkte att om jag gillar det så mycket så bör jag ju dela med mig utav min lilla hemlighet för håret ;) Plus i kanten för Apotek Hjärtat är att man bekvämt kan beställa online så man kan spara in tid som man kan spendera i solen istället :)

Jag har inte provat Apolivas andra produkter men om någon utav er läsare har gjort det så skriv gärna en kommentar och berätta vad ni tycker om dem!

          Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

Gillar

Kommentarer