Bara timmar kvar

Ja nu är det bara timmar kvar...

...till vad jag nog skulle säga är mitt livs mest nervösa ögonblick!! Glöm att flytta till USA, gifta mig där, få barn i USA med kejsarsnitt och sen en unge till i Sverige med ett till kejsarsnitt, operationer och hundra andra saker. Dem nervösa små ögonblicken var endast små ögonblick i periferin jämfört med hur nervös jag är för morgondagens Tough Viking!! Jag är SJUUUUKT nervös!!! Känner INTE igen mig själv alls! Nu sätts man verkligen på prov asså! Klart att jag alltid har tyckt att jag är en Tough Viking men nu ska det bevisas också! Hujedamig säger jag bara!

Förberedelse

Så med bara timmar kvar till detta enorma event, till detta enorma mandomsprov jag nu måste gå igenom, hur förbereder jag mig? Tja, det har blivit noll träning från och med i onsdags denna vecka. Jag har heller inte arbetat några nattpass. Jag har bara vilat och vätskat upp mig. Jag har druckit ca 2 liter vatten om dagen och jag har sett till att jag har fått tillräckligt med sömn. Det tillsammans med all hård träning jag gjort innan hoppas jag innerligen kommer att vara tillräckligt för att inte dö i morgon! Ja, det och sisådär lite överdosering av den bästa pre-workouten på marknaden då - Isikosts hallon/lemonad! ;)

Tänk positivt

Jag är fast besluten att ha det skitkul med mina team kollegor här på Isikost. Jag vet redan nu att det finns vissa moment som jag inte kommer att klara av som t.ex att cykla med armarna och väggen man ska upp för men då har jag hört att man tydligen får göra straffarmhävningar. Eftersom jag är en inbiten positivist så tänker jag då istället för att se alla hinder som jag inte kommer att klara så ser jag istället alla muskler jag kommer att få från alla straff armhävningar jag kommer att vara tvungen att göra! Bra va! Ja, här kan jag sitta och pladdra i all evighet i ren och skär nervositet men jag ska faktiskt ta och gå ut och sola nu en stund istället. Ett försök att skingra tankarna och försöka landa på jorden och inse att jag faktiskt kommer att klara det här!

WISH ME LUCK!!!

  • Alla

Gillar

Kommentarer