Back on track!

Efter gårdagens ofrivilliga rest day och själv medicinering av Voltaren kapslar och gel och hela 10 timmars sömn (!!!! I know !!! det är helt otroligt för att vara mig!!!) så mådde i alla fall min fot mycket bättre så det var dags att bege sig ut på slagfältet igen. I'm back on track!

Det var inte världens bästa väder idag och det såg ut som om det skulle börja regna men jag tänkte inte låta något regns stoppa min viktminskning så jag tog helt enkelt med mig en sån där superpinsam blå Ikea regnsponcho. Inget ska komma i min väg!

Jag började med mina sedvanliga 2 timmar powerwalk med 15 kilos viktvästen som min PT föreskrivit och det kändes väldigt bra måste jag säga. Jag sjöng till och med högt rakt ut till musiken i mina öron som en riktig toka. Tur att ingen var i min närhet hehe. Foten kändes bra. Visst det kändes som om den hade vart med om någonting men när känns det inte i hela kroppen att man fått sig en omgång så det brydde jag mig inte om. Jag till och med sprang med viktvästen!! I hela 100 meter hahahha men nä man får ju börja med babysteps. Nästa gång kanske jag provar 200 meter och nästa 300 o.s.v.

Sen var det dags för step och sen lite ben. Var tvungen att ladda med en god Celsius innan steppen för mina ben kändes som bly

Efter steppen blev det måååånga utfall och squats och alla maskiner jag kunde komma på för benen. Det kommer att kännas i morgon kan jag lova men då ska jag även köra ett tabata spinning pass på lunchen och det rensar alltid ut träningsvärken ur benen så det ser jag fram emot.

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer