Back on track

Det känns nästan som måndag för mig. Vet inte riktigt varför men det kan ha att göra med att vågen äntligen pekade på minus igen.

Jag satt på ett seminarie hela lördagen och söndagen så jag kunde inte träna alls de två dagarna. Tja det blev en liten mini powerwalk på söndags kvällen men det räknas inte. Visserligen såg jag till att äta i underskott bara för att försöka kompensera för att jag inte kunde träna men ändå. Vågen har stått blixtstilla vilket jag i och för sig räknade med men det är ju inte så kul ändå när det inte rör på sig men så plötsligt händer det och idag pekade vågen neråt! Jag vet, jag ska egentligen inte väga mig idag men jag kunde inte hålla mig hehe.

Anyhoo, när vågen pekar neråt så får man extra kraft och energi och jag är så pumpad nu inför träningen som jag ska göra idag. Det är som om jag har tagit en extra skopa av preworkout men jag har inte ens tagit någonting alls. Shit vad jag ska döda vikterna idag asså!! I'm back on track, watch out alla på gymet här kommer jag!!!

 

 

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer