Att psyka sig själv positivt

 
 

Ja det är inte alltid så lätt att komma ihåg det. En gång i tiden var Mr. Olympia en tanig liten pojkspoling. En vacker dag kommer jag att stå där på gymet och komma ihåg hur jag kände mig dessa dagar. Som en elefant som aldrig kommer nån vart! Ja, för även jag, positiviteten själv som en del kallar mig kan faktiskt ha dåliga dagar eller veckor jag med.

Ibland när jag står där på gymet och ska försöka lyfta någonting tungt så är allt jag kan se - hur långt jag har kvar - inte hur långt jag har kommit. Vad händer då? Jo, helt plötsligt så försvinner den där magiska extra kraften - beast mode- ur mig och jag blir svag, jag orkar inte helt plötsligt och jag är redo att ge upp, och marschera rakt ut ur gymet och gå och sticka ner mig själv i sanden som om jag vore någon slags struts och bara ge upp och tycka synd om mig själv och aldrig mer komma tillbaka.

Ibland kan jag få ur mig själv ur det negativa tankesättet och så tränar jag på bättre än innan för jag blir helt enkelt så förbannad på mig själv så jag pushar mig själv ännu mer vilket är det idealiska men ibland så kan jag helt enkelt inte komma ur det där tankesättet. Jag går i alla fall aldrig hem men träningen blir inte den bästa. Jag kanske missar nått rep eller nått set här och där men jag ger i alla fall inte upp men som sagt så suger den träningen.

De negativa tankarna är livsfarliga så därför när de kommer så försöker jag slå bort dem på en gång. Det är det enda som funkar för om man låter dem få fäste i hjärnan så kommer bara resten av dagen att suga och så kanske det håller i sig ett par dagar. Jag försöker intala mig själv saker som på bilden att 'Mr. Olympia, även han den bjässen, började någonstans'. Ibland är det svårt att komma ihåg att alla de människor på gymet med de otroligt vackra och perfekt kropparna, även de började någonstans och de gav inte upp och därför kan de nu få njuta av en snygg fysik.

Det ska jag med, en vacker dag. För jag tänker inte ge upp. Jag slår bort dem negativa tankarna och snart en dag kommer även jag att kunna säga Tack till mig själv för att jag aldrig gav upp!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer

Josh
,
Go baby go!