Arslet ur vagnen

Satte mig på köksbordet och det verkar som att här har jag fastnat och jag får inte arslet ur vagnen! Här har jag suttit och hållt på att emaila och smsa i säkert 30 min! Ok jag fick faktiskt arslet ur vagnen i morse. Har ju faktiskt redan vart och tränat. Klev up 05.10 fast jag hade ont i halsen och var snuvig. På grund av jobb och ändrade mötes tider så har mitt träningsschema fått sig en rejäl smäll. Jag hinner bara träna 2 dagar denna vecka buhuuu. Förra veckan blev det faktiskt 5 dagar och 6 träningspass så egentligen bör jag inte klaga men jag gör det ändå! :( Sjuk men inte döende

När larmet i morse och jag kände mig sjuk så var det inte kul att tvinga upp kroppen för att träna. Träningen gick bra, något jobbigt med halsen. Kände dock att eftersom jag bara kan träna 2 dagar och 3 träningspass denna vecka så är jag tvungen att passa på när jag kan. Det är ju inte så att jag är döende så det vara bara att låtsas att allt var på topp. Men det resulterade i att efter jag kom hem från träningen så fastnade jag på köksbordet. Skulle bara svara på ett email. Sen så började hela tjocka släkten på grupphatten att skicka en massa sms. Sen förblev jag här på köksbordet i ren slöhet.

Orkar inte börja ta tag i dagen riktigt för jag får ingen vila på de närmsta timmarna. Idag ska det spacklas färdigt i allrummet på övervåningen. Dessutom ska jag slipa efter också och det SKA bli färdigt idag om jag så ska dö på kuppen! Sen ska jag också hitta reglarna i vårt sovrum så att jag till helgen kan få upp den sista pärlsponten där uppe. Sen ska det städas, duschas, lagas mat. Inte nog med det, jag måste också hinna skära till med den stora sågmaskinen ett par brädor som jag någon annan dag denna vecka ska bygga ett bord utav!! Yes, idag är det full rulle! Varenda sekund är räknad!

Men jag kanske ska ta och få arslet ur vagnen nu då så att jag kanske hinner vila innan nattjobbet sen - pust!

Gillar

Kommentarer