Äntligen fredag igen

Wihoo äntligen fredag igen! Nu har min power friday äntligen kommit och jag är redan färdig med dagens båda träningspass! Jag känner mig sjukt nöjd om jag får säga det själv! Efter den tidiga morgon träningen kl 06.15 så kände jag som att det räckte med ett träningspass för idag. Det passet heter challenge och det är verkligen en challenge, speciellt så tidigt på morgonen

Men eftersom jag ska ta en vilodag i morgon och dra upp till Stockholm för lite shopping med mannen så kände jag att jag kanske borde passa på att även köra lunchpasset som planerat. Man måste passa på när man kan och har ork för en sorglig dag kanske man inte längre kan av olika anledningar. Det blev ett sjukt svettigt spinningpass i alla fall och nu känner jag att jag lever! Wihooo! Men under självaste passet så var det riktigt jobbigt! Träningen igår kväll hade mycket ben övningar och i morse så fortsatte den trenden så nu till lunch spinningen var jag ju lagom mör. I början av passet så var det riktigt trögt och benen bara skrek men efter ca 20 min så började det gå över och det gick lättare

Men nu så här efteråt så känns det så värt ansträngningen! Efter lunchpasset passade jag på att smyga in på Intersport eftersom de har 25% rabatt t.o.m den 3/9 och så köpte jag dessa nya godingar som jag spanat in ett tag :) Snart är det höst och jag tycker vinrött är så snyggt. Snygg höstfärg också! Dessutom gillar jag Nike's slogan: "Just do it" för ni känner väl mig vid det här laget ;) Just do it liksom! Bra at ha en sån där dag när man inte känner för att do it ;) då sätter man på sig dem byxorna och så bara gör man det! Enkelt va!!

Nu ska jag äta min goda lunch, rester från gårdagens middag. Vill ni ha receptet så finns det här: Världens godaste ris - vegan vänligt by the way!

Nu är det findusch som gäller. Kanske ska jag t.o.m ta mig ett bubbelbad!! Det tycker jag att jag förtjänat! ;) Ikväll är vi bortburna till goda vänner så jag slipper laga middag idag! Wihoo, I like! Hoppas att ni får en trevlig helg alla ni som läst!! Äntligen fredag igen, eller hur!! Kram på er!

Gillar

Kommentarer