Äntligen fredag

Jonglera livet för att få det att funka med träning och allt annat

Ja äntligen fredag asså!! Älskade påbörjade helg! I morse börjades dagen med ett härligt och tufft challenge pass kl 06.15. Lite jobbigt att kliva upp så tidigt när jag är ledig och jag inte behöver kliva upp tidigt för att skicka ungarna till skolan. Men men det är då ett utav mina favorit pass på gymet är så det är bäst man bara biter i det sura äpplet och kliver upp! Har jobbat 2 nätter denna vecka och i morgon och söndag har jag 2 nätter till att jobba. Det har inte vart lätt att jonglera med arbetstider och träning den här veckan men jag har lyckats gå på alla de inplanerade träningar jag haft i alla fall. Dessvärre har jag sovit på tok för lite denna vecka och det är ju inte bra speciellt inte för min MS men men det blir så ibland ändå. Förhoppningsvis blir det mer sömn nästa vecka när vi drar iväg på semester.

Äntligen fredag wihoooo!

Det var i alla fall väldigt skönt att få bocka av veckans sista officiella träningspass i morse. Det blev mycket styrketräning och en del cardio under veckan. I kväll och i morgon bitti blir det powerwalk/jogging som får bli helgens träning.

By the way, såg ni den snygga vattenflaskan från Isikost i bilden här ovan? Jag provade deras nya vattenflaska i morse för första gången.I loved it!

Den ser ungefär ut som en större fickplunta ;) Ingen som vet vad som är i flaskan under passet hehe ;) Jag gillar den dels för att den är snygg men även för att den håller vattnet iskallt. Man får också plats med att stoppa i isbitar vilket är ett väldigt stort kriteria för mig som har MS och behöver kunna kyla ner mig snabbt när jag blir överhettad. Flaskan är dessutom i metall vilket är bra för då slipper man få i sig farliga partiklar från plasten. Sen är den enkel att bära med sig och den har även ett klipp på locket eller korken som man enkelt kan fästa på väskan tex. Båda tummarna upp från mig!!

Nä nu ska jag skynda mig att duscha, färga håret, fixa naglarna och gör amin allmänt helgfin :) Wish me luck!

Gillar

Kommentarer