Äntligen börjar träningsvärken släppa lite

Jag var tyvärr inte kunnat blogga på ett par dagar för jag har haft sån fruktansvärd träningsvärk att det har värkt ända ut i fingerspetsarna!! Jag var inte ens kunnat tänka klart! Var ju i Miami i nästan 1 månad och den enda träningen vi gjorde var powerwalks nästan varje dag. Visste att jag skulle få träningsvärk när jag kom hem och tränade tung styrka men snälla tjena hallå ba liksom det här var väl ändå lite väl överdrivet liksom!!


Det är som om denna veckas träningspass var mitt livs första typ!! Efter ATC passet i måndags kände jag av att jag började bli lite öm men det var inte så farligt. På tisdag morgon körde jag ett step pass med styrketräning och det kändes ok det med! Lite tungt i kroppen men ok ändå. På tisdag lunch körde jag även ett bodypump pass. Kände att jag egentligen inte orkade det men jag ville stötta min man i träningen. Det har vart lite svårt att få igång han och börja träna regelbundet så då ville jag inte banga han liksom. Men det passet var suuuperjobbigt! Det kändes verkligen i hela kropp och själ att jag inte borde ha tränat det men men vad gör man inte liksom!

På tisdag natt däremot började träningsvärken och jag kände redan då under natten att oh boy det här kommer att kännas rejält på onsdag! Sanna mina ord! På onsdag kunde jag inte röra mig!!!


Skulle egentligen tränat ett ATC pass på onsdag lunch men jag var tvungen att hoppa det. Bestämde mig för att köra spinning och ett danspass på kvällen istället. Spinning brukar ju ta bort den värsta träningsvärken annars. Eh, inte den här gången!!!! Redan senare på kvällen så var jag orörlig igen! Hela torsdagen var jag lika snabb som en sköldpadda!!! Det gick väääääldigt långsamt fram vill jag lova!!! Men skam den som ger sig!! I morse körde jag ett functional toning pass kl 06.15 vilket innehöll en hel del styrka. Det var vansinnigt plågsamt men konstigt nog efteråt så kändes det som om jag kanske håller på att vinna över träningsvärken!! Tur att jag hade familj som också skulle träna annars vet jag inte om jag hade kommit ur sängen i morse! Hade även bokat upp mig på ett spinningpass nu på lunchen idag och den här gången funkade spinningen. Jag är nästan helt återställd! Känns som någon nyper mig på den köttigaste delen av innerlåret men förutom det så kan jag faktiskt röra mig fram idag, som en vanlig människa och utan att behöva stöa vid varje steg!

Jag kanske borde ha tagit det lite lugnt första veckan tillbaka till verkligheten men vaddå ta det lugnt? Vad är det liksom 😜#träna #träning #gym #fit #fitness #nouwfit #viktnedgång #viktminskning #vintminskningsresa #poweredbyplants #veganfitness #spinning #spinningpass #styrketräning #styrketräningspass #styrka #byggamuskler #muskler #gånerivikt #träningspass #hälsa #hälsosamt #healthy #bodypump

Gillar

Kommentarer