Ankgång

Jag har haft ett par underbara träningspass de senaste dagarna. Augusti var rena rama katastrof månaden för mig när det gäller träning. Fick ett schema på jobbet som tog död på min lediga tid typ men nu är augusti äntligen över och ett mer normalt liv börjar ta form och för mig innebär det bland annat schemalagd träning på mer regelbundna tider

"Obligatorisk toaselfie"

Självklart blev det en obligatorisk toaselfie, vem vet om man har tränat annars liksom! ;) Denna vecka har jag redan hunnit klämma in en hel del träning. Det har blivit spinning, step, styrketräning och bodypump. Har dessutom pushat extra hårt för att fira att jag äntligen har brutit en viktplatå som jag fastnat på och att vågen hamnade på 2,5 kilo minus denna vecka, trots en viss röd besökare ;) Mina sista 15 kilo är nu bara 12,5 kilo wohoooooo!

Eftersom jag inte har tränat ordentligt på en hel månad utan mest sporadiskt under augusti så känner jag verkligen att jag lever för träningsvärken jag har är inget att leka med! Den är brutal! Speciellt i innerlåren och rumpan och bakre delen av låren. Tja, i hela ryggen och bicepsen också faktiskt haha. Det har blivit en hel del utfall och squats denna vecka och det känner jag nu! Det blir ankgång för fulla muggar!

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer