Älskar Paket

Innehåller affiliate-länkar
Åh vad jag älskar när det kommer paket till mig!!! I går fick jag hela 3 paket!! ok jag visste ju att dem skulle komma, det är ju jag som har beställt grejerna döö men ändå, jag blir lika glad för det! Ett utav dem paketen var från Bodystore. Den var fylld med lite smått och gott.


2 av sakerna som låg där i var bland annat ett paket cashew nötter och det andra var det stora gula paketet med Bjäst näringsjäst. Tillsammans ska det bli en vegansk cashew ost som är perfekt att ha till ostbrickan!! Har aldrig provat detta förr så det ska bli spännande att se hur det smakar men enligt bilderna i tidningen jag hittat receptet i så ser det fantastiskt gott ut i alla fall.. Det verkar smaka gott också när jag läser receptet så jag tänkte prova mig på att göra en sån cool ost någon dag snart så ni får hålla utkik här på bloggen.


OBS! ni har väl inte missat att bodystore har värsta bra rabatten just nu! 100 kr rabatt vid köp över 400 kr med rabattkoden OKTOBERFEST  ​giltig t.o.m. 2017-10-29 så passa på!!

Bodystore
  • Alla

Gillar

Kommentarer

Lillemmish
Lillemmish,
så kul med paket 😊
nouw.com/lillemmish
juliettestephen
juliettestephen,
Ja visst är det!! Blir alldeles lyrisk hehe 😉
nouw.com/juliettestephen